Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Φθινοπωρινές κατασκευές.


Εδώ θα βρείτε μερικές όμορφες, φθινοπωρινές κατασκευές,  που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο.

Από την  ιστοσελίδα...  LE BLOG D' UNE INSTIT DE C.P.  φθινοπωρινό δεντράκι με χρήση ρολών από χαρτιά υγείας, τα οποία αφού τα τσακίσεις τα βουτάς στο αντίστοιχο χρώμα. Στη σελίδα υπάρχουν κι άλλες ιδέες για φθινοπωρινά δέντρα.


Πολύ ωραίο φθινοπωρινό δέντρο είναι και το παρακάτω που προτείνεται από το blog... ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ με αξιοποίηση κομματιών puzzle που είμαστε έτοιμοι να πετάξουμε γιατί τους λείπουν κομμάτια. Λεπτομέρειες από την κατασκευή θα βρείτε στον προαναφερόμενο σύνδεσμο. 



Ένα διαφορετικό και συνάμα απλό φθινοπωρινό δέντρο προτείνει η ιστοσελίδα ... Manualidades para niños όπου για πρότυπο δέντρου τα παιδιά χρησιμοποιούν το χέρι τους από τον αγκώνα και κάτω. Αρχικά σχεδιάζετε το χέρι του παιδιού σε χαρτόνι μπεζ ή καφέ, κόβετε το σχήμα περιμετρικά και το διακοσμείτε με φθινοπωρινά φύλλα ή φύλλα από χαρτί κανσόν στα χρώματα του φθινοπώρου. Για τη βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί κουτάκι.


Εικαστική απόδοση των φθινοπωρινών φύλλων από την ιστοσελίδα... L' ECOLE DE CREVETTE. Η Ιστοσελίδα προτείνει την εναλλαγή θερμών και ψυχρών χρωμάτων.


ΠΑΤΡΟΝ



Από το Pinterest βρήκαμε και την παρακάτω εικαστική απόδοση των φθινοπωρινών φύλλων που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αρχικά αφήστε τα παιδιά με τα πινέλα τους ( ή κηρομπογιές ) να σχηματίσουν κυματιστές γραμμές πάνω σε χαρτονάκι Α4. Στην συνέχεια κολλήστε πάνω στο μοτίβο φθινοπωρινά φύλλα που έχετε κόψει και χρωματίσει μαζί με τα παιδιά.
Εναλλακτικά σας προτείνω να κολλήσετε τα φθινοπωρινά φύλλα εξ' αρχής επάνω σε κανσόν Α4 ( κόλλημα με χαρτοταινία ) και στην συνέχεια να τα αφαιρέσετε προκειμένου να μείνει το αποτύπωμά τους.


ΠΑΤΡΟΝ ΜΕ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΦΥΛΛΑ



Παρόμοια μπορείτε να φτιάξετε ομπρέλες


ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΑΚΙΑ

Χρησιμοποιείστε το παρακάτω πατρόν προκειμένου να δημιουργήσετε σκατζοχοιράκια με διακοσμημένη πλάτη από φθινοπωρινά φύλλα ή γραμμές - αγκάθια που θα σχηματίσετε με τη βοήθεια ενός πλαστικού πηρουνιού. ( πηγή : CRAFTY MORNING και Pinterest )












ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φθινοπωρινές κατασκευές.
4/ 5
Oleh

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΣΩ MAIL

Σας άρεσε το άρθρο;Προσθέστε το email σας για να εγγραφείτε.